Over ons

"I don’t get lucky.

I make my own luck."

- Harvey Specter

 

Harvey Kitchen & Bar is een gezellig eetcafé, geïnspireerd door de serie Suits, gelegen aan de Hertogsingel. Bij ons kun je terecht voor een lekker broodje tijdens de lunch, een meesterlijke burger met een goed speciaalbiertje tijdens het diner en sluit je de avond af met verse tapas en een heerlijke Gin & tonic.
Ongeacht wanneer op de dag je komt, je bent altijd gegarandeerd van verse producten waar wij altijd achter staan en vriendelijke service. Het eten en de drankenkaart wisselt regelmatig, want wij zijn continue op zoek naar nieuwe leuke toevoegingen met de gouden voorwaarde dat de drempel laag blijft en de prijs-kwaliteitsverhouding gunstig. Zelf ervaren is geloven!

Over de eigenaren:
De broers Michael & Mathias Issa zijn sinds januari 2018 met veel trots de nieuwe uitbaters van Harvey Kitchen & Bar. Met levenslang ervaring zowel in Maastricht als in het buitenland, waren ze klaar om zelf de rol van horeca ondernemer op zich te nemen. Met veel passie gingen ze bij Harvey aan de slag omdat ze veel potentie in de zaak zagen. Inmiddels zijn ze verantwoordelijk voor het vernieuwen van de (dranken) kaart, opknappen van het terrras, nieuwe meubels binnen en het vervangen van de keuken.
Maar wat ze het belangrijkste blijven vinden is gastvrijheid, goede service en de gasten waar voor hun geld geven. Het gaat immers in de moderne horeca om de ervaring en het totaal plaatje.
Daar blijven de broers uiteraard hard hun best voor doen!

Reserveren

Uw reservering is pas definitief wanneer u een bevestiging van ons heeft ontvangen.

Your reservation is only valid once you've received a confirmation from us.

×
Uw browser wordt niet meer ondersteund Helaas ondersteunen wij Internet Explorer 8 of lager niet meer.
Onze websites maken gebruik van nieuwe technieken en wij kunnen u daarom geen goede website laten zien.
Klik hieronder om een nieuwe browser te downloaden. een moderne browser downloaden